Web Remastersys di Hacked

Tempat nongkrong. Diskusi bebas di luar topik.
Post Reply
User avatar
iyang
Contact:

Web Remastersys di Hacked

Post 07 May 2010, 10:35

Karena coba remastersys dilucid gagal mulu trus jalan-jalan lewat mbah google malah nemun berita duka
isinya
This is Fragadelic the dev of remastersys.

Last night our complete webspace was hacked. My partner is working with the provider to clean it all up. As a result I have taken everything offline until it is resolved to ensure everyone's security and safety.

If you have downloaded anything from the remastersys repo since last night please do not use it. I will be restoring my backups shortly as I have been diligent about backing things up.

I need to take some time to audit everything prior to bringing it back online.

My apologies for the inconvenience.

If you have any questions you can email me at tb6517 At yahoo dOT com.

In the meantime if you want to get remastersys you can get it from my sourceforge site.
untuk selengkapnya bisa dilihat dimari
tapi ternyata hanya berpengaruh pada komputer windows saja sih malwarenya.


User avatar
thrvers
Contact:

Post 07 May 2010, 10:52

'
server na pke apa y?? kok bisa dikasih malware sgala??


User avatar
iyang
Contact:

Post 07 May 2010, 10:58

wah ga tau tuh :D
katanya sih discrip PHPnya ada apa gitu jadina bisa berbahaya bagi pengguna OS windows.


User avatar
zarkasichan
Contact:

Post 15 May 2010, 21:39

cara install remastersys buat lucid gimana bro?? kalau karmic sih lancar aja ane, kalau lucid gagal mulu nih???? helep...


User avatar
zarkasichan
Contact:

Post 15 May 2010, 22:07

udah berhasil ane install remastersys buat Lucid bro..,hehehe...


User avatar
bleTux
Contact:

Post 16 May 2010, 10:35

zarkasichan wrote:udah berhasil ane install remastersys buat Lucid bro..,hehehe...
selamat kakak...
buat back up juga.


User avatar
zarkasichan
Contact:

Post 21 May 2010, 20:03

bleTux wrote:
zarkasichan wrote:udah berhasil ane install remastersys buat Lucid bro..,hehehe...
selamat kakak...
buat back up juga.
iya bro, kita backup dulu si sistem biar ga repot lagi kalau suatu saat kudu install ulang si ubuntunya..


User avatar
Epul
Contact:

Post 10 Jun 2010, 05:28

waaa ati2 nih yang masih pake dual boot kaya ane... moga aja segala kebutuhan cepet kelar dengan linux


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 56 guests