Monggo di Pundut WordPressipun Ngagem Basa Jawi

Aplikasi-aplikasi diubuntu: • Aplikasi Grafis •
Aplikasi Internet •
Aplikasi Office •
Aplikasi Sound & Video •
Aplikasi Programming
Post Reply
User avatar
neotuxer
Contact:

Monggo di Pundut WordPressipun Ngagem Basa Jawi

Post 09 Feb 2010, 12:39

Sak meniko kulo mbika situs resmine Wordpress, kok sampun enten sing ngagem Basa Jawi� Niki kulo paringi gambare, sing di agem saking Tigo Cuilan Firefox sing tak lebokke dadi siji ngagem InkScape . Ningali tulisane sing di agem, koyone niku sing nggarap Arek Suroboyo�

Image

Monggo yen panjenengan sedanten badhe mundut saget liwat mriki : http://jv.wordpress.org/wordpress-2.9.1-jv_ID.tar.gz Matur Nuwun�

sumber : http://frijal.com/monggo-di-pundut-word ... -basa-jawi


User avatar
sinux3r
Contact:

Post 09 Feb 2010, 13:48

hehe.. mas neotuxer, panjenengan tiyang pundi nggih ? dhalem ipun pundi ? nek kulo wonten ing solo.


User avatar
M3L3R
Contact:

Post 09 Feb 2010, 13:54

hahaha, akeh wong jawa jg ternyata ...

deneng basa jawane lucu ya, sing ngapak ana ra ?? hehe,:D


User avatar
aptfast
Contact:

Post 09 Feb 2010, 13:57

wkwkkw.........

lucu tenan rek.....
boso jowo ne suroboyoan tenan....

boso meduro rung onok yo?


User avatar
MasDjo
Contact:

Post 09 Feb 2010, 14:04

Yok opo nek dubuka thread khusus nganggo boso jowo ...ha..ha..ha


User avatar
M3L3R
Contact:

Post 09 Feb 2010, 14:06

melasi wong jakartane !! hahaha,

sing ngrasa wong jawa tulen, absen nang kene !! hehehe


User avatar
aptfast
Contact:

Post 09 Feb 2010, 14:08

yok opo rek...
aku wes campuran saiki....

madura - jawa(jember) - palembang

jik iso gabung ra?
:D


User avatar
M3L3R
Contact:

Post 09 Feb 2010, 14:09

ra popo, sing penting iso boso jowo !!

hahaha, domaih pak lurah rak yo ??? hehe


User avatar
aptfast
Contact:

Post 09 Feb 2010, 14:12

pak lurah e wong jowo dudu?

hehehhe


User avatar
neotuxer
Contact:

Post 09 Feb 2010, 14:12

MasDjo wrote:Yok opo nek dubuka thread khusus nganggo boso jowo ...ha..ha..ha
kayaknya ndak bisa bro, krn utk mengakomodasi semuanya ntar membengkak servernya


User avatar
ninja
Contact:

Post 09 Feb 2010, 21:49

waduhhh ngakak w...
inyong gah sing jawa tapi jawane kuasar jadi ora enak ngomonge..
brebes+tangerang
:D


User avatar
M3L3R
Contact:

Post 09 Feb 2010, 21:54

ane juga brebes bro, tepate bumiayu ... hohoho (The beautiful earth) ... huahuahua


User avatar
ninja
Contact:

Post 09 Feb 2010, 22:56

wadoooohhh bumiayu toh, klo saya di salem bro, tau kan?


User avatar
ninja
Contact:

Post 10 Feb 2010, 02:39

iyah2 bener2...
bumiayu belah endi bro?


User avatar
lisnux

Post 10 Feb 2010, 20:53

Hahahaha .... akeh wong jowo to sekaline


User avatar
masanjar
Contact:

Post 11 Feb 2010, 21:50

M3L3R wrote:wah, pelosok tuh !! hehehe :D
bro m3l3r wong bumiayu toh, cedak ro jatisawit ga bro


User avatar
masanjar
Contact:

Post 11 Feb 2010, 21:50

muhlis88 wrote:Hahahaha .... akeh wong jowo to sekaline
yo secara kan wong jowo paling akeh populitase neng indo

heheh


User avatar
M3L3R
Contact:

Post 12 Feb 2010, 03:31

krakatau wrote:iyah2 bener2...
bumiayu belah endi bro?


wah, aku nang daerah jatisawit, ngarepe pasar cilik ... ngerti ra ?? hohoho

------------------------------------------------------------
anjar wrote:
M3L3R wrote:wah, pelosok tuh !! hehehe :D
bro m3l3r wong bumiayu toh, cedak ro jatisawit ga bro


aku nang jatisawite bro !! hoho, deneng rika ngerti ?? hoho


User avatar
ninja
Contact:

Post 12 Feb 2010, 03:44

ora weru, ra ilok mudik...
cuma weruh pasare bumiayu doank, klawan terminal ajibarang,pan parek kan batu raden kuh... uasem2 wadone hahaha :D


User avatar
M3L3R
Contact:

Post 12 Feb 2010, 03:49

dasar !! hahaha,

mbok wong salem akehe nggo basa sunda, deneng rika jawane medokmen !! hahaha


User avatar
ninja
Contact:

Post 12 Feb 2010, 03:54

bener iku, salem bhsane sunda tpi jawa, bisa jawa gah sing tangerang... tapi jawane kuasar, ngelewini jawa cirebon...
:D


User avatar
M3L3R
Contact:

Post 12 Feb 2010, 03:59

HAHAHA, balik salem maning bae .. ben basamu alus, kaya pupune cah wadon salem ... hahaha :D


User avatar
ninja
Contact:

Post 12 Feb 2010, 04:03

ora lah, enakan ning kene bae... salam adoh nang endi2...
pupune alus lamun raine ora uapik primen?? hehehe


User avatar
M3L3R
Contact:

Post 12 Feb 2010, 04:39

hohoho, yawis ! sekarepe rika bae lah ! hahaha

aku turu sit ... wis ngantuk bgt kiye !! hoho


User avatar
neotuxer
Contact:

Post 12 Feb 2010, 10:03

Hayo Back to The Topic please, gimana rasanya WP rasa Jawa nih


User avatar
izanagi
Contact:

Post 14 Feb 2010, 10:28

Wah akeh wong jowo...hehe aku yo wong jowo solo :p


User avatar
M3L3R
Contact:

Post 14 Feb 2010, 17:00

neotuxer wrote:Hayo Back to The Topic please, gimana rasanya WP rasa Jawa nih


heehe, aku lebih suka yang bahasa inggris bro !! coz rasanya aneh aja klo pake bahasa jawa, apalagi basa jawanya juga bukan kyk bahasa jawa punya ane ... hahahaha


User avatar
sinux3r
Contact:

Post 15 Feb 2010, 03:58

wah kok podo oot kabeh ki piye cah ? koyo reuni nan wong jowo ae...hehehe

ket mau moco soko nduwur gur ngekek-kek-kek...hahahaha


User avatar
neotuxer
Contact:

Post 16 Feb 2010, 09:08

case closed ? continue on tutorial nih, gimana bro sekalian?


User avatar
offline

Post 17 Feb 2010, 21:34

sing ngapak Kebumen pada absen !


User avatar
sinux3r
Contact:

Post 18 Feb 2010, 10:39

neotuxer wrote:case closed ? continue on tutorial nih, gimana bro sekalian?
mesakno mas'e iki lho rek...


User avatar
masanjar
Contact:

Post 05 Mar 2010, 13:27

kliwonpraci wrote:ngunduh rugi
rugi pie


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 79 guests