Monggo di Pundut WordPressipun Ngagem Basa Jawi

Aplikasi-aplikasi diubuntu: • Aplikasi Grafis •
Aplikasi Internet •
Aplikasi Office •
Aplikasi Sound & Video •
Aplikasi Programming
User avatar
neotuxer
Posts: 321
Joined: 10 Dec 2009, 13:44
Location: Surabaya, Indonesia
Contact:

Monggo di Pundut WordPressipun Ngagem Basa Jawi

Postby neotuxer » 09 Feb 2010, 12:39

Sak meniko kulo mbika situs resmine Wordpress, kok sampun enten sing ngagem Basa Jawi� Niki kulo paringi gambare, sing di agem saking Tigo Cuilan Firefox sing tak lebokke dadi siji ngagem InkScape . Ningali tulisane sing di agem, koyone niku sing nggarap Arek Suroboyo�

Image

Monggo yen panjenengan sedanten badhe mundut saget liwat mriki : http://jv.wordpress.org/wordpress-2.9.1-jv_ID.tar.gz Matur Nuwun�

sumber : http://frijal.com/monggo-di-pundut-word ... -basa-jawi
User avatar
sinux3r
Posts: 383
Joined: 17 Dec 2009, 13:00
Location: # apt-get install mydreams
Contact:

Re: Monggo di Pundut WordPressipun Ngagem Basa Jawi

Postby sinux3r » 09 Feb 2010, 13:48

hehe.. mas neotuxer, panjenengan tiyang pundi nggih ? dhalem ipun pundi ? nek kulo wonten ing solo.
User avatar
M3L3R
Posts: 1335
Joined: 18 Jan 2010, 22:40
Location: Jogja
Contact:

Re: Monggo di Pundut WordPressipun Ngagem Basa Jawi

Postby M3L3R » 09 Feb 2010, 13:54

hahaha, akeh wong jawa jg ternyata ...

deneng basa jawane lucu ya, sing ngapak ana ra ?? hehe,:D
User avatar
aptfast
Posts: 3847
Joined: 03 Jan 2010, 23:38
Location: Jakarta, Indonesia
Contact:

Re: Monggo di Pundut WordPressipun Ngagem Basa Jawi

Postby aptfast » 09 Feb 2010, 13:57

wkwkkw.........

lucu tenan rek.....
boso jowo ne suroboyoan tenan....

boso meduro rung onok yo?
User avatar
neotuxer
Posts: 321
Joined: 10 Dec 2009, 13:44
Location: Surabaya, Indonesia
Contact:

Re: Monggo di Pundut WordPressipun Ngagem Basa Jawi

Postby neotuxer » 09 Feb 2010, 14:01

iki aku arek suroboyo...oye
User avatar
MasDjo
Posts: 1260
Joined: 03 Jan 2010, 17:38
Location: Bayuangga City
Contact:

Re: Monggo di Pundut WordPressipun Ngagem Basa Jawi

Postby MasDjo » 09 Feb 2010, 14:04

Yok opo nek dubuka thread khusus nganggo boso jowo ...ha..ha..ha
User avatar
M3L3R
Posts: 1335
Joined: 18 Jan 2010, 22:40
Location: Jogja
Contact:

Re: Monggo di Pundut WordPressipun Ngagem Basa Jawi

Postby M3L3R » 09 Feb 2010, 14:06

melasi wong jakartane !! hahaha,

sing ngrasa wong jawa tulen, absen nang kene !! hehehe
User avatar
aptfast
Posts: 3847
Joined: 03 Jan 2010, 23:38
Location: Jakarta, Indonesia
Contact:

Re: Monggo di Pundut WordPressipun Ngagem Basa Jawi

Postby aptfast » 09 Feb 2010, 14:08

yok opo rek...
aku wes campuran saiki....

madura - jawa(jember) - palembang

jik iso gabung ra?
:D
User avatar
M3L3R
Posts: 1335
Joined: 18 Jan 2010, 22:40
Location: Jogja
Contact:

Re: Monggo di Pundut WordPressipun Ngagem Basa Jawi

Postby M3L3R » 09 Feb 2010, 14:09

ra popo, sing penting iso boso jowo !!

hahaha, domaih pak lurah rak yo ??? hehe
User avatar
aptfast
Posts: 3847
Joined: 03 Jan 2010, 23:38
Location: Jakarta, Indonesia
Contact:

Re: Monggo di Pundut WordPressipun Ngagem Basa Jawi

Postby aptfast » 09 Feb 2010, 14:12

pak lurah e wong jowo dudu?

hehehhe
User avatar
neotuxer
Posts: 321
Joined: 10 Dec 2009, 13:44
Location: Surabaya, Indonesia
Contact:

Re: Monggo di Pundut WordPressipun Ngagem Basa Jawi

Postby neotuxer » 09 Feb 2010, 14:12

[quote=MasDjo]Yok opo nek dubuka thread khusus nganggo boso jowo ...ha..ha..ha


kayaknya ndak bisa bro, krn utk mengakomodasi semuanya ntar membengkak servernya